industrialwest.com.ua

Спосіб приготування їжі за системою SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети та обладнання, яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.

Одним із найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування. При приготуванні продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них становитиме щонайменше 5 днів, включаючи день виробництва та споживання. Однак, деякі продукти можуть зберігатися довше.

Риба – 4-6 днів
Яловичина – 25-30 днів
Телятина – 25-30 днів
Свинина – 15-18 днів
М’ясо птиці – 10-18 днів
Овочі – до 45 днів

Апарат для приготування при низькій температурі Sirman Softcooker S GN1/1 оснащений точним термостатом, що регулює температуру від 24 до 95°C з точністю до 0,2°C.. Корпус виконаний із спеціальної нержавіючої сталі IP X3.
У наборі кришка із спеціального термостійкого плексигласу.

Об’єм, л: 22. / Температура, ˚С: від 24˚ до 99˚./ Корпус – нержавіюча сталь. / Електронний термостат / таймер / Потужність, кВт: 1,7/ Напруга, В: 220В. / Габаритні розміри (ДхШхВ), мм: 360x300x565 / Вага 5,5 кг.

Напруга

220 В

Потужність

1,7 кВт

Робочий об'єм

22 л

Таймер

Є

Діапазон регулювання температури

+24…+99˚С

Габаритні розміри (ДхШхВ)

360x300x565 мм

Матеріал

нержавіюча сталь

Вага

5,5 кг

Доставка по Україні

Industrial West здійснює доставку по всій Україні. Залежно від місця, куди необхідно виконати доставку, ми можемо здійснювати як транспортним засобом компанії, так і з залученням спеціалізованих компаній-перевізників.

Самовивіз товару

Самовивіз товарів зі складу Industrial West за адресою: м. Луцьк, вул. Єршова, 11.

Видача замовлень: з 9:00 до 18:00.

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук на “Апарат для варіння при низькій температурі Sirman Softcooker S GN1/1”

Нещодавно переглянуті
Залиште заявку

    Дякуємо за ваше звернення
    Очікуйте на наш дзвінок